DOMO KÄYTÄNNÖSSÄ

Domon ominaisuudet lyhyesti

Anni etsii asuntoa ja törmää Domoa käyttävään vuokranantajaan. Nopealla haulla Anni saa esiin juuri haluamansa ja taloudelliseen tilanteeseensa sopivat asunnot valikoimasta, tarkistaa haluamiensa asuntojen tarkemmat tiedot ja päättää lähettää hakemuksen saman tien.

Annin hakemus löytyy Domosta välittömästi ja vuokranantaja voi tarkastaa sen heti. Mukana on yksiselitteisesti se, mitä Anni hakee (ja mitä hän ei hae) ja kaikki edellytetyt liitteet heti kättelyssä. Domo pisteyttää hakemuksen mahdollisimman pitkälle pisteytyssääntöjen perusteella ja se putoaa jonoon oikealle sijalleen automaattisesti.

Avainten hakeminen ja palauttaminen ovat ainoat asiat, joiden vuoksi Annin on pakko käydä jossain fyysisesti. Kaikki muu on mahdollista hoitaa Domon kautta, helposti ja nopeasti.

Kun Annin hakemusta vastaava asunto vapautuu ja Anni on pisteytyksen, jonotusajan, halutun muuttopäivän ja muiden tekijöiden puolesta paras ja oikeudenmukainen valinta asuntoon, Domo ehdottaa häntä asuntotarjouksen kohteeksi vuokranantajalle.
Asuntotarjous lähetetään sähköisesti Annille, joka voi hyväksyä sen palauttamalla allekirjoitetun vuokrasopimuksen suoraan Domon kautta.